TERMÉK KERESŐ
TERMÉK KERESŐ
Házhozszállítás +36-42/475-081
Házhozszállítás
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

A házhozszállítás díja Magyarország területén: 150Ft/km

 

 

Magyarország területén az üzletünkben megvásárolt, vagy megrendelt termékeket a munkatársunk szállítja házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérje a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagját a futárunknak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van. Az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a csomag házhoz szállítása.

A rendeléseket igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni és a megrendelt termék(ek)et a rendelést követő 48 órán belül kiszállítani. Munkatársunk szombaton is kiszállítja a csomagokat.

Ha azt szeretné, hogy a megrendelésedet ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadságod után stb. dolgozzuk fel, akkor ezt jelezze nekünk a rendelés során.

Ha ajándékba küldené a csomagot, akkor szállítási címnek adja meg a megajándékozott címét, de mindenképp jelezze nekünk, hogy a csomagot ajándékba szeretné küldeni.

 

FIZETÉS BANKI UTALÁSSAL

FIZETÉS BANKI UTALÁSSAL

Amennyiben banki átutalással szeretne fizetni,kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-42/475-081-es telefonszámon vagy a kemecsei.uti.vas.muszaki.bolt@gmail.com e-mail címen, hogy segíteni tudjunk a rendelésben.

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Üzletünkben és futárunknál is lehetősége van bankkártyával fizetni. Házhozszállítás esetén kérjük ezen igényét előre jelezze.

 

 

Elfogadott bankártya tipusok:

Elfogadott bankártya tipusok